Divines


[català]
“Ah! la garça de l'Afrodita! La bleda d'Hèstia que no s'ha casat! I l’estirada de la meva fillastra Atena! tant d’estudiar i espanta als homes... i a les dones...” 
Així comença Divines, un espectacle sobre mites, sobre estereotips, sobre dones esposes, mares, amants, sobre dones independents i no tant.
Us convidem a parar taula i sopar amb l’Hera, la Demèter, l’Hèstia, l’Atena i l’Afrodita; cinc deeses que són cinc estereotips, i que ens parlaran dels seus desitjos, de les seves esperances o dels seus problemes. Potser algú acabarà per descobrir que no ens són tan llunyanes i que de fet, conviuen a dintre de cadascú de nosaltres. Veure aquestes deeses en acció us farà sentir fortes, valentes, i sobretot,... divines!

[castellano]
“¡Ah! ¡la descarada de Afrodita! ¡La boba de Hestia que no se ha casado! ¡Y la estirada de mi  hijastra Atenea! tanto estudiar y asusta a los hombres... y a las mujeres...” 
Así comienza Divinas, un espectáculo sobre mitos, sobre estereotipos, sobre mujeres esposas, madres, amantes, sobre mujeres independientes y no tanto.
Os invitamos a poner la mesa y cenar con Hera, Deméter, Hestia, Atenea y Afrodita; cinco diosas que son cinco estereotipos, y que nos hablaran de sus deseos, de sus esperanzas o de sus problemas. Quizás alguien acabará por descubrir que no nos son tan lejanas y que de hecho, conviven dentro de cada uno de nosotros. Ver a estas diosas en acción nos hará sentir fuertes, valientes, y sobretodo… ¡divinas!

[Espectacle en català]
Blogging tips